Consiliere Vocațională

„Alegeți un loc de muncă care vă place și nu va trebui să lucrați o altă zi în viața voastră !” Confucius

Consilierea Vocațională este o soluție destinată persoanelor care doresc să își definească o carieră, să urmeze sau să crească claritatea obiectivelor lor profesionale, studenți în etapa de definire a unor cursuri care vor urma să studieze la universitate sau colegiu tehnic sau de către persoane care nu au încă sunt mulțumiți de alegerea lor.Etapa timpurie a carierei în care alegerea unei profesii devine esențială, Consilierea Vocațională este cea mai potrivită alegere în cazul profesioniștilor care solicită sfaturi pentru introducerea sau înlocuirea pe piața locului de muncă, Consilierul Vocațional lucrează cu strategii și are opțiuni profesionale, te pregătește pentru oportunități, care pot include pregătirea sau revizuirea CV-urilor, instruirea pentru interviuri de angajare, inclusiv în engleză , îndrumări pentru a căuta oportunități profesionale. De asemenea, te poate ghida în faza de pensionare, când TU cauți și ai vrea să găsești alte opțiuni pentru a-ți aplica experiența, cunoștințele, darurile naturale și abilitățile.

Descoperă cariera potrivită pentru tine !

Opțiunile de angajare pe piața locurilor de muncă sunt în continuă creștere și schimbare. Cunoașterea de sine și cunoașterea profesiilor și a cursurilor cu modificările însoțitoare pe piața muncii sunt fundamentale pentru o alegere corectă.

Evită renunțarea la cursuri și investește în cariera potrivită pentru tine !

Descoperă-ți pasiunea, talentele și planificați-vă cariera !

Identifică și lucrează în funcție de talentele, interesele, valorile, viziunea și misiunea TA !

Prin programul personalizat de antrenare profesională AvidanCoaching, TU îți vei dezvoltă autocunoașterea, identificând interese, talente, puncte forte, abilități individuale, potențial de dezvoltare, motivații, valori, viziune, misiune, dezvoltă cunoștințe mai mari despre opțiunile profesionale, posibilitățile, pozitive și negative ale profesiei pentru a face alegerea corectă.

RECONVERSIE PROFESIONALĂ

Descoperă-ți talentul unic, calea ta, valorile tale de carieră! Planifică-te și mergi mai departe în cariera ta! Da, ai un scop și talent! Te ajut să găsești și să îți faci planul tău de acțiune !

Identifică și lucrează în funcție de talentele, interesele, valorile, viziunea și misiunea TA !

Alege și investește doar în cariera care ți se potrivește ! Deblochează și dezvolta-ți potențialul și obține rezultate extraordinare !

Vei trăi și lucra cu pasiune și scop. Succesul va veni ca o recompensă !

Vrei să beneficiezi de consiliere vocațională și să te regăsești în noua ta profesie ? Sună la numărul de telefon din antet !