Consiliere Profesională

Construiește-ți cariera de succes !

Consilierul pentru Dezvoltare Profesională lucrează și asupra aspectelor emoționale din epoca digitală a supraîncărcării informaționale. Realizezi echilibrul între carieră și alte domenii ale vieții (personal, social, sănătate, finanțe, timp liber) ! Cariera poate fi dezvoltată pe verticală, pe orizontală sau într-o rețea, conform noilor modele, prin dezvoltarea de strategii, conștientizare de sine și abilități.

Metoda personalizată, pornește de la identificarea obiectivelor, ancorele / valorile carierei, talentele / punctele forte, interesele, oportunitățile, viziunea, misiunea. Identifică soluții, opțiuni, credințe, bariere și cum să le depășim. Creează un plan de acțiuni și strategii care vizează îndeplinirea profesională și personală. Dezlănțuie potențialul, dezvoltă un accent pe obiectiv, abilități comportamentale, consolidează motivația, cunoașterea de sine, stima de sine, inteligența emoțională, rezistența și maximizează performanța.

Consilierul pentru Dezvoltare Profesională motivează și monitorizează acțiunile pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a dezvolta cu succes cariera viselor tale. Alegerea metodei de antrenare a carierei AvidanCoaching înseamnă să îți direcționezi pozitiv și strategic cariera, să fii proactiv, să îți permiți să mergi mai departe, să alegi sfera de acțiune, să planifici, să execute și să monitorizezi acțiuni, să identifici și să dezvolți talente, abilități, gândire strategică, inteligență emoțională și rezistență pentru a depăși obstacolele, echilibrul carierei cu alte domenii ale vieții, alinierea la talentele tale, valorile și ancorele carierei și misiunea pentru a-ți promova împlinirea profesională și personală și ai încă posibilitatea de a face diferența în lume, contribuind eficient cu talentul și abilitățile lor la umanitate.

Consilierul pentru Dezvoltare Profesională este indicat persoanelor care doresc: să își planifice, înceapă, să câștige, să promoveze, sau să își schimbe sau să reinventeze cariera.

Obține succesul în carieră cu un echilibru între viața profesională și cea personală. Maximizează-ți performanța, trezește-ți potențialul, depășește provocările, surprinde, inovează !

Să ai o carieră satisfăcătoare în funcție de talentul, misiunea și valorile tale. Dezvoltați abilități, inteligență emoțională, încredere în sine, rezistență. Dezvolta abilități sociale, comunicare cu asertivitate, empatie, muncă în echipă. Dezvoltarea leadershipului, planificării strategice, procesului decizional, negocierii. Dezvoltați managementul stresului, managementul timpului și prioritățile în era digitală a excesului de informații, cereri și schimbări. Dezvolta abilități de prezentare publică și marketing personal. Obțineți un loc de muncă satisfăcător.

Antrenamentul dezlănțuie potențialul individului, astfel încât să-și maximizeze dezvoltarea și să facă ceea ce a crezut anterior imposibil.

„Obiectivul nostru principal este să găsim pe cineva care ne motivează să facem tot ceea ce suntem capabili.” (Ralph Waldo Emerson).

Permiteți să mergi mai departe și să reușești ! Fii autorul vieții și carierei tale!

Vrei să beneficiezi de consiliere vocațională și să te regăsești în noua ta profesie ? Sună la numărul de telefon din antet !

Cum te simţi când eşti şomer?

Cum a fost să rămâi fără serviciu? Cum era când îţi căutai un loc de muncă? Ce sentimente apar când nu găseşti un serviciu? Cum te simţi să fii şomer o perioadă lungă de timp?