Contact

În baza REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), AVIDAN TRAINING & CONSULTING SRL îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client despre el însuşi ori o altă persoană. Rolul prezentului acord este de a vă explica modul în care datele personale ale clientului sunt prelucrate, scopul în care sunt utilizate şi drepturile pe care le are Clientul ale cărui date personale sunt prelucrate.

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

Prelucrăm datele tale personale pe baza unor interese care sunt:  legitime, legale,  reale, transparente  și prezente.

TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

  1. Atunci când faci o înscriere, noi colectăm: nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon pentru transmiterea de informatii privind organizarea cursurilor, gestionarea și emiterea documentelor privind participarea, absolvirea cursurilor și emiterea certificatului de absolvire / participare.
  2. Atunci când faci o înscriere, noi colectăm adresa de domiciliu și/sau datele de facturare numai în scopul respectării prevederilor legale privind emiterea facturilor proforme și fiscale.

SIGURANȚA DATELOR PERSOANLE

Păstrăm în siguranță datele tale personale, cu măsuri tehnice corespunzătoare, cu măsuri organizatorice adecvate, cu un nivel adecvat de securitate, împotriva prelucrării neautorizate, împotriva prelucrării ilegale, împotriva pierderii accidentale sau ilegale, împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, împotriva daunelor accidentale sau ilegale. Dacă ai motive să crezi că orice date personale pe care le deținem despre tine sunt incorecte sau incomplete, ai dreptul să soliciți să vezi aceste informații, să le rectifici sau să ceri să fie șterse, să soliciți restricționarea prelucrării sau să te opui prelucrării și de asemenea ai dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi te rugăm să ne contactați la adresa de email gdpr@vincentiuantonescu.ro

Prin bifarea casuței, Clientul declară că a fost informat cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de către AVIDAN TRAINING & CONSULTING S.R.L., că a înţeles conţinutul său și că şi-a exprimat liber consimţământul în scopul prelucrării datelor personale.

O sesiune de coaching 1 la 1 poate avea loc:

  1. Apel video pe Zoom/ Skype (50 min. / sedință)
  2. Pe chat-ul Facebook/ WhatsApp (50-75% eficiența față de o întâlnire față în față, ideal pentru persoanele ocupate care au nevoie de soluții rapid) – Min. 1 ședință de 50 min.